Levertijd & Verzendkosten

Bij Jouwmok.nl werken wij elke dag aan de mooiste bedrukte & persoonlijke mokken. Wij maken deze met alle passie en liefde omdat wij graag een perfect product willen afleveren.

Levertijd:

De standaard levertijd is 1 werkdag. Mits besteld op een werkdag voor 15:00.

Besteld op:

Maandag – dinsdag in huis
Dinsdag – Woensdag in huis
Woensdag – Donderdag in huis
Donderdag – Vrijdag in huis
Vrijdag – Zaterdag in huis
Zaterdag –  Dinsdag in huis
Zondag – Dinsdag in huis

(Mits voor 15u besteld, uitgezonderd feestdagen)

 

Bij Jouwmok.nl werken mij PostNL als pakketdienst. PostNL heeft zich op landelijk niveau al jaren bewezen 1 van de snelste te zijn.

En omdat jij natuurlijk snel wilt genieten van de door jouw besteld mok, hebben wij voor hun gekozen.

Het standaard tarief is bij jouwmok.nl 6,50. Voor dit bedrag is je mok de volgende dag bij je én ontvang je een track & trace.

Wil je nou meerdere mokken bestellen en deze allemaal naar hetzelfde adres verzenden? Dan versturen wij het pakket gratis op vanaf 60,-. 

Als uw bestelling niet afgeleverd kan worden, dan zal de pakketbezorger een 2e keer het pakket aanbieden. Lukt dit de 2e keer ook niet. dan gaat het pakker naar het dichts bijzijnde PostNL Pakket punt. Hier blijft uw pakket gedurende 2 weken liggen. U ontvangt een afhaalbewijs van de pakketbezorger. Mocht u het pakket niet binnen 2 weken afhalen, dan wordt deze retour gezonden naar ons. De kosten voor het weer opnieuw versturen van uw pakket wordt dan wel opnieuw in rekening gebracht. 

 

Wil je graag meerdere mokken verzenden naar meerdere adressen? Dan wordt het maatwerk! En daar zijn wij heel goed in. Neem gerust contact met ons op, dan laten wij zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

WhatsApp chat