fbpx

Jouwmok.nl – Snel en voordelig een persoonlijk cadeau!

Contact

Op deze pagina vindt je onze contact gegevens. Wij hopen dat wij op deze pagina al jou vragen kunnen beantwoorden. Staat jou antwoord er niet tussen, of wil je gewoon contact met ons opnemen? Gebruik dan het contact formulier op deze pagina.

Alle bestellingen gaan via onze online winkel. Deze is via SSL beveiligd zodat al uw gegevens veilig verstuurd worden.

Betalingen

Betalingen geschieden uitsluitend via onze betaalterminal in samen werking met iDeal & Mollie. Deze verbinding is ook versleuteld en daardoor de meest veilige manier om betalingen te doen.

Omdat onze producten op maat gemaakt worden kunnen wij geen retouren accepteren. U heeft bij ons dan ook geen recht op 14 dagen retourneren zonder opgave van redenen. 

Dit geldt alleen voor producten die gepersonaliseerd worden. Bestel je een product welke niet gepersonaliseerd is, dan mag deze uiteraard wel geretourneerd worden.

Twijfel je of jou product in aanmerking komt voor retournering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar per mail, en helpen u graag.

 

Onze producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekend dat al onze producten bij binnenkomst gecontroleerd worden op gebreken.

Zodra er een mok besteld wordt, wordt deze weer gecontroleerd om gebreken. Zodra wij beginnen met bedrukken bekijken wij allereerst de print op imperfecties. Is alles in orde? Dan zorgen wij dat de print perfect op jou mok gedrukt wordt. Op deze manier leveren wij keer op keer een top product af. Ben je dan om wat voor reden dan ook niet tevreden over jou ontvangen product? Dan horen wij dat graag. Gebruik dan het formulier op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

Contact gegevens:

Jouwmok.nl
Misterstraat 42
7101EX Winterswijk

webshop(@)jouwmok.nl (tussenhaakjes verwijderen, deze zijn ter voorkoming van spam)

Ons telefoonnummer is: 0543517775 en wij zijn te bereiken op werkdagen van 10:00 tot 17:00 (behalve maandag vanaf 13:30)

Jouwmok.nl is onderdeel van Bob & Candy C.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer: 51005239. Ons vestigingsadres is Misterstraat 42, 7101EX te Winterswijk. 

LAATSTE KANS! 10% KORTING

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NOG ENKELE DAGEN 10% KORTING MET DE CODE:

NEW10

Nieuwe klanten voordeel

Profiteer nu van 10% korting op je eerste bestelling!

Met de code:

 

NEW10