fbpx

Jouwmok.nl – Snel en voordelig een persoonlijk cadeau!

Contact

Op deze pagina vindt je onze contact gegevens. Wij hopen dat wij op deze pagina al jou vragen kunnen beantwoorden. Staat jou antwoord er niet tussen, of wil je gewoon contact met ons opnemen? Gebruik dan het contact formulier op deze pagina.

Je besteld makkelijk & veilig via onze online winkel. Deze omgeving is beveiligd middels een SSL verbinding, zodat alle gegevens ten alle tijden veilig zijn.

Bij Jouwmok.nl bieden wij diverse betalingsmogelijkheden. De meest bekende is iDeal. iDeal werkt met alle Nederlandse banken. Daarnaast kunt u betalen met Klarna. Dan heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te betalen. Tevens bieden wij Bancontact aan, dit is speciaal voor onze Belgische klanten.

Bijna al onze producten worden op bestelling geproduceerd. Helaas kunnen wij deze dan ook niet retournemen. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling in perfecte conditie bij u te bezorgen. Heeft u een ander product besteld, en deze wilt u retourneren? Gebruik dan het retourformulier, vul deze in en mail deze naar ons of voeg hem toe in je bestelling.

Onze producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekend dat al onze producten bij binnenkomst gecontroleerd worden op gebreken.

Zodra er een mok besteld wordt, wordt deze weer gecontroleerd om gebreken. Zodra wij beginnen met bedrukken bekijken wij allereerst de print op imperfecties. Is alles in orde? Dan zorgen wij dat de print perfect op jou mok gedrukt wordt. Op deze manier leveren wij keer op keer een top product af. Ben je dan om wat voor reden dan ook niet tevreden over jou ontvangen product? Dan horen wij dat graag. Gebruik dan het formulier op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

Contact gegevens:

Jouwmok.nl
Misterstraat 42
7101EX Winterswijk

webshop@jouwmok.nl 

Ons telefoonnummer is: 0543517775 en wij zijn te bereiken op werkdagen van 10:00 tot 17:00 (behalve maandag vanaf 13:30)

Jouwmok.nl is onderdeel van Bob & Candy C.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer: 51005239. Ons vestigingsadres is Misterstraat 42, 7101EX te Winterswijk. 

JANUARI SALE: 10% korting!

Tijdelijk geldig - Gebruik deze code:

TEMP10