fbpx

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt je informatie over onze producten en veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vraag graag!

Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag geleverd. Afhankelijk van het volume (aantal mokken) kan het iets langer duren. Besteld u 1 tot 10 mokken, dan ontvangt u deze de volgende werkdag. Grotere opdrachten kunnen langer duren. Uiteraard laten wij dit altijd per mail weten.

Wij bieden diverse betaal mogelijkheden in onze webshop. Zo stelt de wet ons voor om minimaal 1 optie te bieden voor betaling achteraf. U kunt bij ons gebruik maken van Klarna. Dan betaald u als het product binnen is en uiteraard aan uw eisen voldoet. Ook kunt u bij ons met iDeal,  Credit Card en PayPal betalen. Deze manieren zijn allemaal veilig en onze webshop is verbonden via een SSL(beveiligde) verbinding.

 

Als u uw bestelling wilt afhalen kunt u dat vaak dezelfde werkdag nog doen, meestal 1 uur na bestellen. Maar wij raden aan om voor de zekerheid eerst contact met ons op te nemen via 0543-517775 om te vragen of uw order al klaar staat.

Onze mokken zijn gemaakt van top kwaliteit keramiek. Elke mok wordt gecontroleerd op barsten en algemene kwaliteit voordat deze bedrukt wordt.

De mokken kunnen in de vaatwasser en magnetron. Om de print echt in top conditie te houden, raden wij het wel af om de mok in de vaatwassen en magnetron te doen.

Onze mokken worden allemaal per stuk verpakt in een speciale doos. Deze doos is gemaakt voor het verzenden van mokken. Door de speciale vouwtechniek is de mok bestemd tegen schokken en hebben wij de breuk-calculator op 0 staan. Al onze mokken komen heel aan! En dat is natuurlijk goed voor u, maar ook voor het milieu.