fbpx

Jouwmok.nl – Snel en voordelig een persoonlijk cadeau!

Relatiegeschenken

Een prachtige mok met het logo van uw bedrijf. Dat is hét perfecte relatie geschenk. Elke dag worden en 1000-en koppen koffie gedronken. En daardoor is een bedrukte koffiemok een perfect relatie geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, voor bezoekers, nieuwe klanten, nieuwe werknemers, in een kerstpakket of gewoon zomaar. Elke ontvanger zal blij verrast worden met een prachtige mok. 

 

Bij Jouwmok.nl kunnen wij deze mokken snel en voordelig leveren. En dat ook in kleine oplages. Heeft u bijvoorbeeld 36 mokken nodig voor uw medewerkers of klanten? Dan kunnen wij dit in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen leveren. 

Maar ook grotere aantallen kunnen wij voor uw drukken. Van 100 tot 1000 stuks is geen enkel probleem. 

Prijzen & Levertijden

Bedrukte mokken in full colour

Logo op een standaard witte mok*
V.a. 36 stuks: 7,99 p/st

Gekleurde mok*(bekijk hier de kleuren)
V.a. 36 stuks: 8,49 p/st 

Bovengenoemde prijzen zijn per stuk, incl. logo in full colour op 1 kant van de mok. Prijzen excl. btw. *standaard formaat van 300ml

Voor hogere aantallen maken wij een prijs afspraak. Neemt u daarvoor contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten naar 1 adres. Wij kunnen ook verzending verzorgen naar individuele adressen. Dit tegen kostprijs van de vervoerder.

bedrukte mok wit

Gratis digitale drukproef

Als extra service bieden wij voor elke zakelijke/grote aanvraag een gratis digitale drukproef. U ontvangt dan geheel kosteloos en vrijblijvend een digitale drukproef. Op deze manier weet u hoe de mok eruit gaat zien en of alles naar wens is gepositioneerd. 

LAATSTE KANS! 10% KORTING

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NOG ENKELE DAGEN 10% KORTING MET DE CODE:

NEW10

Nieuwe klanten voordeel

Profiteer nu van 10% korting op je eerste bestelling!

Met de code:

 

NEW10